Projecten

Shopmanager Retro Cycling Gezocht!

juni 2021

Retro Cycling, ook wel bekend als Retro Wielershirts, is een online shop gespecialiseerd in retro replica wielerkleding van voormalige ploegen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, sportieve en servicegerichte parttime webshop manager met interesse voor online marketing. Een informele sfeer, eigen verantwoordelijkheid en een hoop leuke (nieuwe) projecten en dagelijkse bezigheden. 

Ben jij degene die wij zoeken? Lees alles over onze vacature via dit pdf bestand en vind het uit!

Wordt je hier nu net zo enthousiast van als wij? Stuur dan je CV (met motivatiebrief) naar vacature@cognito.nl of bel ons op 040-2070751 en vraag naar Wijtze de Groot. En wie weet tot snel! 

e-Commerce

Shopify Expert in Eindhoven

augustus 2021
shopify-omgeving-cognito.png

Cognito is Shopify expert voor de regio Eindhoven. Shopify is uitermate geschikt om snel een krachtig en stabiel e-commerce platform te bouwen. Ontdek wat wij op dit gebied te bieden hebben.

Online Marketing

Display advertising: een goede zet?

augustus 2021
2021_336_280_3.jpg

Vaak zien we dat displayadvertenties een hoge kost per klik hebben, maar dit wilt nog niet zeggen dat het daarom een slecht idee is om gebruik te maken van displayadvertenties. Ze hebben veel voordelen, zoals het vergroten van de naamsbekendheid. Uit onderzoek bleek zelfs dat mensen een positievere attitude hadden tegenover een merk wanneer ze de advertentie al eerder gezien hadden, maar ze zich dit niet konden herinneren. Het aantal klikken is dus niet de belangrijkste maatstaf en hier moeten we ons dus niet meteen door laten afschrikken.

Retro-Cycling

mei 2021

Cognito Concepts - Connecting Minds maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x