Verkopen (2e) huizen Spanje 1e kwartaal 2022 sterk gestegen

mei 2022

Cognito is gespecialiseerd in online lead-generation voor onroerend goed in Spanje, met name de Costa del Sol.Het eerste kwartaal van 2022 was het meest succesvolle van afgelopen jaren. De verkopen uit de aangeleverde leads steeg met 45% en ook de gemiddelde waarde van de verkopen steeg van € 475.000 naar € 508.000.

Voor deze leadgeneration bouwde Cognito een eigen systeem waarmee op maat online media kunnen worden gevoed. Dit 'syndicaat' zorgde in combinatie met de online marketing voor een duizenden leads. Daarbij wordt er gestuurd op conversies. En natuurlijk uiteindelijk zonnige verkopen.

Op dit moment zijn met name nieuwbouwprojecten zeer in trek omdat het veel voordelen heeft. Zo bent u de eerste bewoner en moet u zich dus geen zorgen maken over achterstallig onderhoud, strikte milieu-eisen, etc. Verder kunt u deze woningen vaak nog personaleren, zodat de woning volledig bij uw wensen aansluit. En dan nog het grootste voordeel: nieuwbouwwoningen stijgen enorm in waarde (tijdens het bouwproces kan het zelfs al tot 30% stijgen!). 

Wij zien dat de volgende nieuwbouwcomplexen erg populair is, als tweede woning of als investering:

Contact

Wilt u ook uw bedrijf op de kaart zetten? Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)40 254 9930 of via wijtze@cognito.nl. Dan kunnen we samen met jou bekijken wat de beste strategie is voor jouw website.

Cognito Concepts - Connecting Minds maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x