Projecten, Concept & Strategie, Design

Thema Verweven Geldrop Mierlo

september 2016

Geldrop heeft een belangrijk textielverleden. Het thema 'verleden (ver)weven in heden' werd de rode draad voor de herinrichting van het centrum van Geldrop. Hiervoor waren wij actief betrokken bij de uitdieping van het concept, de strategie rondom dit thema, gevolgd door een uitdieping van de huisstijl toegepast op diverse mediakanalen. Daarnaast ontwikkelden we voor dit project een geheel eigen website, online magazine en app. Het project is voortdurend in ontwikkeling.

Displays portretten

augustus 2017
Displays portretten

Geldrop heeft een roemrucht textielverleden en dat willen ze gaan uitdragen daar. Zo portretteerde Marco in opdracht van de gemeente de afgelopen maanden een tiental mensen die op de één of andere manier met de textielindustrie te maken hebben gehad. Verhalen, documenten, oude foto's, het kwam allemaal op tafel. Vervolgens maakten wij er deze displays van.

Design

Nieuwe huisstijl Weverijmuseum Geldrop

juli 2017
Wand doorgang Laagstraat

Cognito had voor de gemeente Geldrop-Mierlo al een label (merk) ontwikkeld dat de textiel identiteit van Geldrop-Mierlo kenmerkt. Het ‘Verweven’-label wordt bij iedere activiteit doorgevoerd en daarmee wordt de identiteit verbeterd. Het Weverijmuseum is een van de belangrijkste ambassadeurs van deze identiteit binnen Geldrop-Mierlo en daarbuiten. Ook is het museum bezig met een vernieuwingsproces en heeft daarvoor een nieuwe ‘identiteit’ nodig. Deze huisstijl bevat een uniek logo en bijpassende vormgeving die ook aansluit bij het ontwikkelde label(merk).  

 

Print

Opening Laagstraat

juni 2016
Poster Opening Laagstraat
Concept

Verweven cover Tweka

juni 2016
Verweven cover Tweka
Website

Verleden verweven in heden

juni 2016
Website verleden verweven in heden

Naar de website.

Uitnodiging Expostie

augustus 2017
Uitnodiging Expostie

De LEVgroep heeft samen met de gemeente Geldrop-Mierlo een expositie samengesteld over het textielverleden van Geldrop-Mierlo. 

Textielroute

april 2018
Textielroute
Design

Vouwfolder

juni 2016
Vouwfolder verleden verweven
Cognito Concepts - Connecting Minds maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x