Projecten, Design, Website

Ontdek De Groote Heide

april 2017

Cognito werd benaderd om het concept rondom De Groote Heide, het natuurgebied aan weerszijden van de Belgisch-Nederlandse grens, nieuw leven in te blazen. Een compleet nieuwe invulling, met als belangrijkste doelstellingen: de diverse doelgroepen in kaart brengen, beter benaderen en ‘De Groote Heide’ helpen met het uitbreiden van hun naamsbekendheid. Door het uitdiepen een nieuwe strategie, de vorm en media grondig aan te pakken, ontwikkelden we een nieuwe site die het ideale medium vormt om de komende jaren als belangrijkste kanaal ingezet te worden.

Aangezien De Groote Heide een schitterend en veelzijdig natuurgebied is, staat visualiteit hoog in het vaandel. Daarom kozen wij voor een identiteit waarbij beeld speerpunt moet zijn. Aan de hand van sterke fotografie – eveneens de toepassing van 360 graden panorama foto’s met de Google Photo Sphere Camera – kent dit medium meer mogelijkheden die nodig zijn om De Groote Heide in de markt te zetten. 

De nieuwe website van De Groote Heide werd op 1 december gelanceerd en is de eerste stap in de context van deze nieuwe strategie.

Voorstel Magazine De Groote Heide

Moodboards huisstijl De Groote Heide

De Groote Heide

januari 2017
Poster De Groote Heide
Diverse brochures

Brochure Wandelroutes

januari 2017
Brochure Wandelroutes De Groote Heide
Huisstijl

Kaart gebied

januari 2017
Kaart Wandelroute

Banners Groote Heide

april 2017
banners.png
Cognito Concepts - Connecting Minds maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x