Online Marketing, SEA

Officiële Google partner

november 2021

Bij Cognito Concepts ben je verzekerd van een kwalitatieve service op vlak van marketing op Google, want ook dit jaar hebben wij de officiële Google Partner badge behaald! Maar wat wil dat nu concreet zeggen? Wij zijn specialist op vlak van betaalde advertenties op Google. Zo zijn er de zoekadvertenties, waarbij je een advertentie ziet bovenaan de zoekresultaten in Google, maar ook shopping advertenties en display advertenties die op diverse websites getoond worden. Voor al deze advertenties betaal je per keer dat erop geklikt wordt, wat een heel leuk systeem is.

De voordelen van Google partners

Natuurlijk zijn er dan ook talrijke voordelen aan samen te werken met Google partners. We hebben er een aantal hieronder opgesomd. 

  • Doordat je moet slagen voor een aantal examens, zijn Google partners ook echt experts in het vak. Ze kunnen je helpen bij het opzetten van sterke campagnes waarmee je de beste resultaten kan boeken. Met onze ervaring en kennis kunnen we verder denken dan de standaard campagnes om jouw budget zo efficiënt mogelijk te investeren.
  • De digitale wereld verandert en evolueert voortdurend. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van deze veranderingen om het meeste uit je digitale marketing te halen. Google helpt hierbij door trainingen aan te bieden. Bovendien moeten we jaarlijks slagen op de examens van Google om partner te blijven. 
  • Om Google partner te worden moeten we actief gebruik maken van Google Ads. Je weet dus alvast dat partners ervaring hebben in het vak en dit ook al voor hun eigen of andere bedrijven doen. Wij experimenteren veel met advertenties en kijken continu wat wel of niet goed werkt voor jouw bedrijf door de cijfers te analyseren en zo goede resultaten te behalen. 
  • Om partner te blijven moeten we ons aan een aantal normen van Google houden, zodat we klanten een uitstekende service kunnen aanbieden. 
  • Als Google partner hebben we toegang tot bètafuncties, waar andere bedrijven geen toegang toe hebben. Google heeft tal van functies die ze testen voordat het brede publiek hier toegang toe krijgt. Deze functies zijn meestal de nieuwste updates van Google Ads. Zo kan dit jouw bedrijf helpen met voorsprong te krijgen op je concurrenten. 
  • Google partners hebben rechtstreeks contact met Google, waardoor je problemen snel kan oplossen. Wanneer andere bedrijven daarentegen in contact willen komen met Google moeten ze erg lang wachten. Dit is natuurlijk niet goed, want als je advertenties even uitstaan kan dit zeer nadelig zijn voor jouw webshop. 

Contact

Naast online marketing via Google, zijn we bij Cognito Concepts ook gespecialiseerd in adverteren via Sociale Media. Wil jij jouw bedrijf ook beter op de kaart zetten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)40 254 9930 of via wijtze@cognito.nl. 

oktober 2021
PartnerCMYK_1.jpg

Voorbeeld Zoekcampagne

november 2021
Vbzoekcampagne_1.jpg
Cognito Concepts - Connecting Minds maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x