Projecten, e-Commerce, Online Marketing

Nieuwe shop: Retro Wielershirts

maart 2018

Retro-Wielershirts voorbeeld

Retro wielershirts worden sinds kort aangeboden via de nieuwe online winkel: retro-wielershirts.nl. Replica’s van wielrenkleding van befaamde historische wielerploegen. Deze vintage wielershirts hebben dezelfde uitstraling van toen alleen met het moderne draagcomfort van nu. De webshop groeit snel en wordt geleidelijk uitgebreid.

Naast de uitbreiding naar andere talen/markten zijn er plannen om op korte termijn een eigen brand op de markt te brengen wielershirt van een nog hogere kwaliteit. Niet alleen voor heren, er zal binnenkort ook een damescollectie beschikbaar worden gemaakt. Hierdoor kan de online shop zich met een uniek product onderscheiden van andere webwinkels. De volgende webshop staat inmiddels in de digitale ‘steigers’ en wordt in de lente van 2018 gelanceerd.

Cognito Concepts heeft de kennis en expertise om snel complex en professionele e-commerce en webwinkels te ontwikkelen. Wij adviseren over de (digitale) strategie en onze Online Marketing specialisten zorgen dat uw potentiële klanten uw webshop weten te vinden. Data-driven marketing houdt de vinger aan de pols en ondersteunt bij doorontwikkeling.

e-Commerce

Online winkel

februari 2018
Retro-Wielershirts mobiel
Cognito Concepts - Connecting Minds maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x