Projecten, Website

Ann & John Bruidsmode

februari 2018

Bij het herzien van de Ann & John Bruidsmode websites werd actief nagedacht over de redactionele mogelijkheden en design. Vanuit deze gedachte ontwikkelden we een concept waar het design meer doet denken aan een online magazine, waar de gebruiker meer opties voor de content en beeld heeft. Aan de hand van het vernieuwde CMS - Content Booster - ontwikkelden wij een sitedesign, waarbij alle webpagina's automatisch geoptimaliseerd worden voor zoekmachines (SEO). Iedere publicatie wordt automatisch geoptimaliseerd, maar er is altijd ruimte voor handmatige aanpassing. 

Dit CMS is een multipublicatie-systeem, waarmee onderdelen van de content gedeeld kunnen worden op de diverse social media. De redacteurs en creativelingen hebben de mogelijkheid om dit zeer eenvoudig aan te passen. Hiernaast zijn de Magic Words-pagina's toegevoegd, waarmee eenvoudig landingpagina's gecreëerd kunnen worden. Zo draag je eenvoudig zorg voor unieke content op maat, afgestemd op specifieke zoekwoorden en -behoeften. Deze worden wel geïndexeerd door zoekmachines, maar ze zijn niet vindbaar in de website structuur. 

Desktop applicatie

Love & Mariagebeurs

juni 2016
Love & Mariagebeurs
Content, Design, Online Marketing

Bruidsmode Blog

augustus 2016
Bruidsmode Blog

Unieke content is essentieel, zeker voor een website. Vanuit deze gedachte verzorgen wij de maandelijkse blog voor Ann & John Bruidsmode.

Projecten, Advertentie

Bruidsmode

augustus 2017
bruidsmode

Als vaste ontwerper van Ann & John Bruidsmode ontwikkelen we regelmatig posters en advertenties voor nieuwe campagnes.

SEA

AdWords

augustus 2016
Adwords

Voor Ann & John Bruidsmode verzorgen wij de SEA aan de hand van Google AdWords campagnes. Hiervoor hebben wij een complete digitale strategie bedacht. Elke winkel heeft zijn eigen doelgroep en bereik.

Design

Presentatie beurs

juni 2016
Presentatie beurs
Mobiele website

Bruidsmode.net

juni 2016
Bruidsmode.net
Logo

Your Style Wedding Fashion

juni 2016
Your Style Wedding Fashion
Cognito Concepts - Connecting Minds maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x