Internet Marketing Eindhoven

mei 2018


Cognito Concepts is een Internet Marketingbureau uit Eindhoven. Wij zijn gevestigd in het Klokgebouw, op Strijp-S. Wij bieden diverse services aan om zodoende de (online) dialoog tussen en jouw doelgroep(en) goed op elkaar af te stemmen. Dankzij ons aanbod van verschillende concepten, media en technieken kunnen wij communicatie-middelen ontwikkelen om zodoende de juiste groepen te benaderen.

WEBSITE & SERVICES

Cognito Concepts is gespecialiseerd in Internet Marketing. Wij hebben de experts in huis om jouw bedrijf aan de hand van zoekmachinemarketing - via SEO en SEA (Google AdWords) - naar de topposities te helpen en zodoende vindbaar te maken voor het juiste publiek. Binnen Cognito denken wij vanuit 4 specialisaties:

  • Concept & Strategie: wij denken met je mee over jouw online strategie, ook als je nog moet starten
  • Design: de belangrijkste taal voor je merkidentiteit. Wij zetten ideeën om in herkenbare visuele vormen en een eigen identiteit. Ook voor jouw online kanalen
  • Techniek: of je nu een compleet nieuwe website of webshop wil gaan starten of een vernieuwde site wil. Wij hebben de experts in huis om je bedrijf online verder te helpen.
  • Online Marketing: wij helpen je verder met je online strategie. Door middel van SEO, SEA en andere mogelijkheden, helpen wij je verder.


INTERNET MARKETING MOGELIJKHEDEN

Cognito Concepts heeft alle disciplines in huis om jouw organisatie online verder te helpen. Met een bewezen track-record voor diverse profit en non-profit organisaties weten wij als geen ander hoe wij jouw product online kunnen vermarkten. 

  • SEA - Google AdWords: aan de hand van zoekmachine-adverteren zorgen dat jouw bedrijf altijd online staat
  • SEA - Display Banners: statische en dynamische banners inzetten om zodoende jouw merkidentiteit kenbaar te maken (branding) of websitebezoekers opnieuw te overtuigen jouw product aan te schaffen
  • SEO - Zoekmachine-optimalisatie: door middel van gerichte verbeteringen weten wij jouw website vindbaar te krijgen
  • Content Strategie: de beste methode om via SEO-gerelateerde blogs, artikelen en landingspagina's hoger in zoekmachines te komen
  • Online Marketing Advies: ook voor Online Marketing Advies maken wij uiteraard tijd. Onze experts maken een uitgebreid plan, gericht op de discipline waar jij advies over wil ontvangen.


button cognito

SEA en AdWords

november 2018
SEA Cognito

Online zichtbaarheid via betaald verkeer (SEA en Google Ads, voorheen AdWords). Voor diverse klanten zijn wij dagelijk bezig met adverteren binnen zoekmachines. 

Zoekmachineoptimalisatie - SEO

mei 2018
SEO Zoekmachineoptimalisatie Cognito

Bij Cognito hebben wij Zoekmachine-optimalisatie en SEO experts in huis om jouw website beter vindbaar te maken binnen Google en andere zoekmachines.

Content Marketing

mei 2018
content marketing cognito

Een effectieve content marketing strategie voor jouw bedrijf draait erbij om de online zichtbaarheid te vergroten. Cognito biedt diverse mogelijkheden aan.

Cognito Concepts - Connecting Minds maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x