Services

Concept & Strategie

Concept & Strategie

Een helder beeld van wie je bent, op wie je je richt en wat je wilt bereiken is essentieel. Het vormt de basis van ieder plan, idee, medium en uiting. We leveren hiervoor altijd maatwerk want ieder bedrijf heeft weer andere doelen, doelgroepen, producten en diensten.

Bij de ontwikkeling van een (online) strategie en concepten kijken we samen met onze klanten naar het (eind)doel van het project, wat en wie we willen bereiken, waarom we dat willen en hoe we het kunnen bereiken. Het speelveld bekijken vanuit de ogen van de opdrachtgever maar ook vanuit de klanten van onze opdrachtgever. Zo helpen we organisaties om hun strategie te definiëren en implementeren, op een doelgerichte en zeer betrokken manier. Wij zijn geen papieren tijgers maar visualiseren onze ideeën snel naar tastbare voorstellen.

Concept & Strategie, Design

Geldrop Centrum

juli 2016
Geldrop Centrum

Cognito ontwikkelde de huisstijl voor Geldrop Centrum. Voor de implementatie vande huisstijl wordt een huisstijlhandboek geleverd.

Projecten, Concept & Strategie, Design

Klussen voor beginners

juli 2016
Klussen voor beginners

Binnen de Bosch Group heeft Skil Europe de Bosch Marketing Award gewonnen met het concept Klussen voor Beginners, dit is in samenwerking met Skil door Cognito ontwikkeld.

Cognito Concepts - Connecting Minds maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x